CégünkSzolgáltatásainkMunkáinkMunkalehetőségAjánlatkérés ➤

Fakivágás

Ingyenes helyszíni felmérés és részletes árajánlat alapján, könnyen el tudja dönteni, hogy megoldja-e a kertjében lévő, fák okozta problémákat. Az elöregedett, vagy túl magasra nőtt fák kivágását bízza szakemberre. Alpintechnikával végzett munkák során a fákról először eltávolítjuk a gallyakat, majd fokozatosan fentről lefelé haladva a teljes törzs eltávolítására kerül sor, ezzel a technikával szakszerűen, pontosan lehet a fa darabjait a szűk, keskeny helyeken is biztonsággal a földre engedni. A gyökérzet, igény szerinti, kézi vagy gépi eltávolítására is van lehetőség.

Gallyazás

A gallyazás a növények ápolását, egészséges állapotuk megőrzését szolgálja. A visszavágás során a növény ifjítása történik meg, elősegíti a fák megújulását. A gallyazás munkálatai többek között hajtásválogatási, száraz ág eltávolítási, ingatlan állagvédelmi célzattal hajtjuk végre. A megrendelők sok esetben pedig a törvény által előírt kötelezettségük betartása miatt rendelik meg a szolgáltatást. A törvény ugyanis előírja, hogy a telektulajdonosoknak kötelességük a fák karbantartása. Azon túlmenően, hogy a Miniszteri rendelet szabályait betartjuk, mindenképpen vegyük figyelembe, hogy a nem megfelelően karbantartott fák akár emberéletet is követelhetnek. Gondoljunk itt az elektromos vezetékekhez hozzáérő faágakhoz, vagy az elkorhadt ágak viharos időjárás során történő leszakadására. A vezetékek mellé belógó ágak már közepes szélben is üzemzavart okozhatnak. A fák védelme érdekében a gallyazás utáni sebkezelés, faápolás is igényelhető!

Veszélytelenítés

Hazánkban egyre több, nagy erejű vihar tombol. Ennek következtében rengeteg fa szenved kisebb, nagyobb sérülést. Rosszabb esetben nemcsak a fa károsodik, hanem a környezete is. A viharok során kidőlt fák, leszakadt ágak az alattuk álló épületeket, gépkocsikat is károsíthatják. Minden évben emberéletet is követelnek a megrongálódott vagy beteg fák. Veszélytelenítési szolgáltatás során a balesetveszélyessé vált, sűrűn lakott területen lévő, kiszáradt, feleslegessé vált, vagy sérült fák eltávolítását végezzük.

Képek

◀ ● ▶
Ajánlatkérés ➤